Izgoreo auto u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Sep.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo auto u Vranju

Jutros oko 5 sati vranjskoj policiji prijavljeno je da je zapaljen automobil jugo na Bulevaru AVNOJ-a kod Dunav centra. Na sreću nije bilo žrtava, ni povređenih.

Policija je izvršila uviđaj zajedno sa pripadnicima službe za vanredne situacije i, kako nam je rečeno, još se ne zna da li je reč o samozapaljenju ili o podmetnutom požaru.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o automobilu koji je bio u voznom stanju, a vlasnik je Vranjanac.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izgoreo automobil ugoostitelja u Vranju

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2018

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je zapaljen, ali to će istraga tek potvrditi VRANjE – U ranim jutarnjim satima na Bulevaru AVNOJ –a u Vranju izgoreo je automobil marke „jugo", vlasnika iz Vranja, automobil je u tom trenutku bio prazan, a policija istražuje da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.