Isprevrtao sa sa džipom, pa završio u POTOKU u sred noći

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jan.2020, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprevrtao sa sa džipom, pa završio u POTOKU u sred noći

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između petka i subote, teško je povređena jedna osoba, saopštila je Policijska uprava Vranje. Prema podacima policije, nezgoda se dogodila u ataru sela Crveni Grad, u opštini Trgovište.   Muškarac star 46 godina iz okoline Trgovišta je, upravljajući terenskim vozilom „Suzuki“, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.   Nakon više prevrtanja, zajedno sa vozilom je završio u potoku pored druma.   Kako nezvanično saznajemo, njegova supruga je muževljevo neobično dugo zadržavanje prijavila policiji, zahvaljujući čemu je pronađen.   On je vozilom Hitne pomoći prebačen u Zdravstveni centar Vranje, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.   Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva,...
Pogledaj vesti o: Suzuki

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Džipom sleteo sa puta kod Trgovišta

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2020

Muškarac iz okoline Trgovišta teže je povređen kada je u subotu u selu Crveni Grad sleteo džipom sa puta i nekoliko puta se prevrnuo.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.