Idejni projekat za izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena u Vranju, za sada bez rokova

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2021, 12:09

Idejni projekat za izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena u Vranju, za sada bez rokova

Da je u planu izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena u okviru Sportskog centra, čime bi Vranjanci dobili mesto za odmor, održavanje sportskih takmičenja, a deca mesto gde će moći da nauče da plivaju, kao i dogradnja Sportske hale, kaže za Južne vesti glavni urbanista Vranja Jelena Marković. Reč je o idejnom projektu sa kojim će Grad u narednom periodu konkuristati kod nadležnih ministarstava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VRANJE DOBIJA OAZU ZA ODMOR I REKREACIJU Evo šta će sve sadržati budući kompleks bazena

Izvor: Blic, 06.Feb.2021

Grad Vranje planira da u narednom periodu u okviru Sportskog centra izgradi kompleks bazena i dogradi postojeću sportsku halu, a za sredstva za izgradnju konkurisaće kod resornih ministarstava, piše poslovni portal eKapija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.