ISPOVEST MAJKE: Pedofil mi je obljubio ćerku!

Izvor: Press, 11.Okt.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST MAJKE: Pedofil mi je obljubio ćerku!

– Uplašila se da će on da nas ubije, kako joj je pretio. Kupila je “analgin” i popila nekoliko tableta – tvrdi Verica Stanisavljević.
Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER
Verica Stanisavljević (43) iz Vranja, majka devojlice (13) koju je mesecima proganjao sugrađanin N. S. (37) kaže da bi muškarca koji je ljubio njenu ćerku ispred škole “Radoje Domanović”, vešala. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ističe da je ogorčena jer je dotičnog manijaka već prijavljivala, a on je i dalje na slobodi.
erica priča da je njihova golgota počela u julu mesecu ove godine, kada je policiji i tužilaštvu prijavila nestanak ćerke.
– S Nenadom se upoznala preko fejsbuka. Otišla je kod tetke, muževljeve sestre, a nije se vratila kući jer ju je N. S. odveo u Vranjsku Banju i hteo da se oženi njom. Sve to je sprečila policija nakon moje prijave i ja sam se nadala da će pedofil tada biti zatvoren. Da sam zakon, ja bih ga vešala – kaže ona za Kurir.
UHAPŠEN PEDOFIL ZBOG SILOVANJA: Određen pritvor muškarcu iz Vranja
Na pitanje da li se možda njena ćerka zaljubila u čoveka koji može otac da joj bude, Verica navodi:
– Ona je dete. Džaba joj pričaš kada je on zavodi ispred škole. Srećom, oni nisu bili zajedno.Obećala je da neće više nikada da se vidi sa njim, ali… On joj kupuje poklone, od igračaka do parfema. I drugarice su joj govorile i sve je prihvatala dok se on ne pojavi.
Majka kaže da je ponovo prijavila pedofila kada je ćerka u ponedeljak počela da se  otruje.
– Uplašila se da će on da nas ubije, kako joj je pretio. Kupila je “analgin” i popila nekoliko tableta – tvrdi Verica Stanisavljević.
 


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ĐACI IZ VRANJA UPOZORAVALI NA ZLOSTAVLJANJE: Našu drugaricu (13) zavodi manijak!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2016

...VRANJE - Nenad Stevanović (37), koji je proganjao učenicu sedmog razreda OŠ „Radoje Domanović“ u Vranju, morao je da bude mnogo ranije uhapšen jer su za ovu vezu znali čak i školski drugovi žrtve Deca su sama ukazivala da nije normalno da se ona viđa sa znatno starijim muškarcem..Šokantan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.