Izvor: JUGpress.com, 25.Feb.2024, 17:50

IN MEMORIAM: Ninoslav Smiljković ( 1975-2024)

VRANJE

U Vranju je u 49. godini života iznenada preminuo Ninoslav Smiljković dugogodišnji radnik Radio televizije Vranje, omiljen među kolegama i svima koji su ga poznavali. Rođen je 1975. godine u Vranju. Završio je Osnovnu školu “Vuk Karadžić“ i srednju Ekonomsko-trgovinsku školu u Vranju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Prištini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
U Radio televiziji Vranje je od 2003. godine. Poslednjih godina bio je na poziciji zamenika direktora Radio televizije Vranje.

Kolektiv Radio televizije Vranje pamtiće ga kao izuzetnog kolegu, koji je bio posvećen poslu i koga su krasili profesionalizam i perfekcionizam u radu. Ostaće upamćen kao čovek visprenog uma, spreman da svakome odgovori i pomogne, čak i onda kada bi bio pretrpan obavezama.

Uvek vedar, nasmejan , pozitivan, predusretljiv , kulturan, druželjubiv, rado viđen u svakom društvu ….jednom rečju, dobar čovek!

Njegovim odlaskom naš kolektiv ostaje bez jednog od najboljih. Nemi od bola, šokirani zbog iznenadnog gubitka našeg Nineta, čoveka kome su osmeh i topla reč bili zaštitni znak.

Mesto i termin sahrane biće naknadno objavljeni .

Počivaj u miru, dragi naš prijatelju, neka te anđeli čuvaju, saopštila je Radio televizija Vranje.(kraj) RTV/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IN MEMORIAM: Ninoslav Smiljković ( 1975-2024)

Izvor: OkRadio.rs, 25.Feb.2024

U Vranju je u 49. godini života iznenada preminuo Ninoslav Smiljković dugogodišnji radnik Radio televizije Vranje, omiljen među kolegama i svima koji su ga poznavali. Rođen je 1975. godine u Vranju. Završio je Osnovnu školu “Vuk Karadžić“ i srednju Ekonomsko-trgovinsku školu u Vranju....

Nastavak na OkRadio.rs...

Novinar RTV Vranje Ninoslav Smiljković preminuo u 49. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2024, 11:24

Dugogodišnji novinar Radio-televizije Vranje Ninoslav Smiljković preminuo je iznenada u 49. godini, saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS), čiji je bio član.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.