I dalje vanredna situacija u 6 vranjskih sela

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje vanredna situacija u 6 vranjskih sela

Vanredna situacija u Vranju proglašena pre 5 dana, ukinuta je na delu teritorije, dok na snazi ostaje u 6 mesnih zajednica gde i dalje ima velikih snežnih nanosa. Nastavlja se i sa pružanjem pomoći stanovništvu u ugroženim selima.

Kako je saopšteno nakon sednice gradskog Štaba, vanredna situacija ostaje na snazi u mesnim zajednicama Barelić, Golemo Selo, Vlase, Kriva Feja, Korbevac i Prvonek.Nastavlja se čišćenje ulica i trotoara i u samom Vranju; >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << foto: I.M.

Nadležne službe, navodi se, nastaviće sa čišćenjem snega i probijanjem puteva ka ovim selima, dok su ostali putni pravci u Vranju prohodni. I u samom gradu nastavlja se sa čišćenjem ulica i trotoara.

Naloženo je javnim preduzećima „Vodovod" i „Komrad" da krenu sa čišćenjem trotoara i odvoženjem snega van grada. Sve relevatne službe biće i dalje u pripravnosti i raditi na terenu - saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije.

Podsetimo, vanredna situacija u Vranju uvedena je 8. januara, a zbog niskih temperatura, od posledica smrzavanja stradala su i dvojica Vranjanaca
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vanredna situacija ostaje u brdskim delovima opštine Vranje

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2017

Štab za vanredne situacije u Vranju doneo je odluku da se vanredna situacija, koja je zbog snežnih padavina proglašena u nedelju, ukine na delu teritorije te lokalne samouprave...Vanredna situacija ostaje na snazi u brdsko-planinskom delu grada Vranja, u mesnim zajednicama Barelić, Golemo Selo, Vlase,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.