I dalje neophodna pomoć humanih ljudi

Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje neophodna pomoć humanih ljudi

VRANJE

Miljana Ristić Stanković iz Vranja, majka osamnaestomesečnog Vukašina, koja se leči od teškog oblika leukemije, mora da nastavi lečenje u inostranstvu.

Iako je Hammersmith bolnica pribavila dodatne matične ćelije od donora iz Italije, ceo postupak je odložen dok se ne izvrši uplata na račun bolnice.

“Nažalost još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nismo uspeli da prikupimo novac za nastavak Miljaninog lečenja. Iako je Hammersmith bolnica pribavila dodatne matične ćelije od donora iz Italije, ceo postupak je odložen dok se ne izvrši uplata na račun bolnice. Neophodno je da Miljana primi dodatni tretman što pre.  Borba sa agresivnom leukemijom traje već dugo, nada postoji. Vaša dobrota može vratiti majku jednom detetu molimo vas da ne posustajemo!”, apel je porodice ove mlade žene.

Na klinici u Londonu Miljani je u oktobru prošle godine urađena transplantacija koštane srži. Sredinom marta je došlo da komplikacija zbog kojih je ova malada žena morala ponovo da ode u London. Provela je više od mesec i po dana na klinici što je iziskivalo dodatne troškove od 20.000 evra. Taj novac mora što pre da uplati kako bi nastavila sa kontrolama i terapijama.

Svi koji žele da pomognu mogu to da urade uplatom na namenski dinarski račun 160 – 469670 – 88, ili slanjem poruke  sa sadržajem 304 na 3030.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.