Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2020, 17:58

I dalje manji broj onih koji zbog korone na pregleda dolaze prvi put

VRANJE

Prema poslednjim podacima, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leči u kovid bolnicama u Vranju je 75. Od tog broja kovid pozitivna su 32 pacijenta. Među hospitalizovanima nema dece. Trenutan broj slobodnih postelja je 140. Ukupno su otpuštena četiri  pacijenta,

U sredu je, u Kovid ambulanti ATD bilo više kontrolnih pregleda pacijenata od onih koji su prvi put došli da provere da li su inficirani koronavirusom. Obavljeno je 115 pregleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od kojih su 30 bili prvi put, ostali su došli na kontrolu.

Kod 60 pacijenata je uzorkovana krv. Urađeno je i 76 RTG snimaka pluća, 22 brza testa, kao i 86 PCR testova.

Prema najnovijim podacima otpuštena su četiri pacijenta iz kovid bolnica u Vranju. Od toga za Surdulicu transportovane su dve osobe.

U kovid bolnicama u Vranju sada se nalazi 75 lica. Od tog broja 32 pacijenta su pozitiva na kovid 19. Ima 140 slobodnih mesta. Samo jedno više nego prethodnog dana.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.