I Vranjanci podižu jarbol na ulazu u grad

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vranjanci podižu jarbol na ulazu u grad

Po uzoru na ideju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u Vranju je, kažu pre Beograđana, osmišljen inicijalni projekat postavljanja jarbola "impozantne visine" na kome bi se vijorila srpska zastava, čime bi se Vranje pridružilo jačanju kulta srpskog državnog znamenja, potvrdio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

I u Vranju niče jarbol?

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2017

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković potvrdio je za „Vranjske novine“, mogućnost postavljanja jarbola na ulazu u grad, čime čime bi se Vranje pridružilo jačanju kulta srpskog državnog znamenja...Kako piše ovaj lokalni medij , gradonačelnik je pojasnio da je ideja „starija od one...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.