Humanošću protiv epidemije: Uručena pomoć medicinarima koji se bore protiv Covid-19

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jul.2020, 14:40

Humanošću protiv epidemije: Uručena pomoć medicinarima koji se bore protiv Covid-19

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja uručio je deo sredstava i donacija u materijalu lekarima i medicinskim sestram i tehičarima koji rade u Kovid sistemu, prikupljenih u velikoj akciji pod nazivom „Naš grad, naši ljudi, naša zemlja“. U akciji je prikupljeno preko 700.000 dinara i još više u robi, ali je veoma značajna i mera solidarnosti i brige koja je ispoljena tokom samo 14 dana od kako je pokrenuta inicijativa.   - Akcija je predstavljala veliki izazov za nas, ali i veliko iznenađenje jer je, u vreme epidemije izazvane virusom Covid-19, pokrenula još jednu epidemiju – epidemiju humanosti...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručena pomoć za Zdravstveni centar u Vranju

Izvor: Danas, 17.Jul.2020

U Vranju je danas uručena pomoć za Kovid ambulantu, bolnice i porodilište u Vranju, u akciji koju je na osnovu građanske inicijative, pokrenuo Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost iz Vranja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.