Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2022, 20:05

Hristijanu uzahvalnica za gest vredan pažnje

VRANJE

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević sa saradnicima, u petak je vozaču Hitne pomoći, Hristijanu Spasiću uručio zahvalnicu za pokazanu čovečnost prilikom vraćanja pronađenog novčanika vlasniku.

„Humanost je osnovna odlika rada u Zdravstvenom centru Vranje. Posebno sam ponosan u svoje ime i u ime svih zaposlenih u našoj zdravstvenoj ustanovi, na Hristijana Spasića i prenosim mu čestitke svih nas. Njegov nesebičan gest, vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << divljenja pokazao je ono što svi zaposleni u Zdravstvenom centru Vranje unose sa sobom kad dolaze na rad ali i van radnog vremena“, rekao je direktor.

Dr Đorđević je dodao da za ovako mlade i humane ljude u Zdravstvenom centru uvek ima mesta.

Hristijan Spasić je nakon primanja zahvalnice, skromno izjavio da je zadivljen gestom svojih pretpostavljenih.

Iako je, kako je izjavio, ostao bez reči, ipak je na kraju rekao da bi svako to uradio na njegovom mestu.

Stošič je u krugu Zdravstevnog centra ponašao novčanik sa devizama koje je odneo u policiju gde je vlasnik prijavio da je izgubio novčanik sa novcem koji je bio namenjen za lečenje njegovog deteta u inostranstvu.

Nezvanično saznajemo da se radi o 3.500 evra.

4

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Saša Đorđević

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.