Izvor: BujanovackiGlas.info, 23.Nov.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hančanin osumnjičen za silovanje

Prema saopštenju VJT, sumnja se da je S.N u noći između 14. i 15. oktobra 2017. godine, prinudio na obljubu oštećenu A.S., upotrebom sile u kući svog prijatelja u selu Suva Morava, opština Vladičin Han Bujanovac, Vranje, 23. novembar 2017.-(foto ilustracija)-Pred Višim javnim tužilaštvom (VJT) u Vranju pokrenuta je istraga protiv S.N. iz Vladičinog Hana (rođen 1993. godine), zbog postojanja osnova sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << da je izvršio produženo krivično delo silovanje na štetu A.S. iz okoline Vladičinog Hana.
Prema saopštenju VJT, sumnja se da je S.N u noći između 14. i 15. oktobra 2017. godine, prinudio na obljubu oštećenu A.S., upotrebom sile u kući svog prijatelja u selu Suva Morava, opština Vladičin Han.
Osumnjičeni je pred zamenikom VJT-a u Vranju, u prisustvu izabranog branioca izneo svoju odbranu.
Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju protiv S.N. iz Vladičinog Hana, određen je pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju u trajanju do 30 dana.
Takođe je u toku postupak preduzimanja dokaznih radnji ispitivanje oštećene i svedoka, kao i davanje naloga za obavljanje psihijatrijskog i DNK veštačenja.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.