Hakeri oborili sajt vranjskog DS-a

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri oborili sajt vranjskog DS-a

Sajt Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju danas je oboren, a hakeri, neuobičajeno, nisu ostavili nikakvu poruku.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu Demokratske stranke saopšteno je da će sajt uskoro proraditi.

To što su nam hakovali sajt www.dsvranje.org ne znači da će nas sprečiti da objavljujemo istnu. Ima načina, a i sajt će uskoro ponovo proraditi. Ne mogu nas pobediti podlost i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pokvarenjaštvo.

Inače, demokrate imaju najjaužirnije objave svojih stranačkih aktivnosti na sajtu u odnosu na sve gradske odbore političkih stranaka u Vranju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Hakerski napadi na sajt vranjskog DS

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2016, 07:41

VRANJE  – Izborni štab Demokratske stranke (DS) u Vranju osudio je hakerski napad na sajt Gradskog odbora ove stranke, koji vide kao nastavak kreiranja medijskog mraka kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou...U saopštenju se navodi da je istovremeno sa nečuvenim i neprimerenim fizičkim i...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.