Haix se oglasio povodom nesreće u svojoj fabrici u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2023, 10:02

Haix se oglasio povodom nesreće u svojoj fabrici u Vranju

Iz kompanije HAIX u Vranju saopšteno je u sredu da se u fabrici dogodila povreda na radu, pri čemu je jedna od zaposlenih zadobla teške povrede prstiju obe ruke. "U istom trenutku zaposlenoj su u pomoć priskočile kolege. Poslodavac je odmah obavestio hitnu pomoć, inspekciju rada i policiju koja je obavila uviđaj. U ovom trenutku nadležne službe firme Haix Oprema sprovode detaljnu analizu mogućih uzroka povrede.   Radnica je upućena u Klinički centar Niš, operisana je i prema rečima lekara njeno stanje je stabilno. U stalnom smo kontaktu s njom i njenom porodicom i pružićemo im svu potrebnu pomoć.   Pružamo podršku našoj zaposlenoj i...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Oglasila se kompanija Haix povodom incidenta u kome je teško povređena radnica fabrike u Vranju

Izvor: Danas, 11.Maj.2023

Iz kompanije HAIX u Vranju navedeno je u sredu da se u fabrici dogodila povreda na radu, pri čemu je jedna od zaposlenih radnica zadobla teške povrede prstiju obe ruke, piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.