Izvor: Danas, 28.Jul.2023, 21:21

„Guraju nas da nestanemo“: Održan šesti protest Srbija protiv nasilja u Vranju

"Nastavlja se nasilje nad građanima Srbije usvajanjem novog Zakona o planiranju i izgradnji. Guraju nas da nestanemo i ostanemo zarobljenici straha i moćnih ljudi jedne strankee na vlasti. To moramo sprečiti i dobro je da to i vi u Vranju prepoznajete", rekao je u svom obraćanju na šestom skupu protiv nasilja Ivan Minić, profesor engleskog jezika iz Lokalnog fronta Valjevo, inače rođeni Vranjanac.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Održan šesti protest protiv nasilja u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 28.Jul.2023

VRANJE..U Vranju je večeras održan šesti protest protiv nasilja...Tema je bila novi Zako o planiranju i izgradnji a govornik na protestu, Ivan Minić iz Lokalnog fronta Valjevo, poreklom Vranjanac, rekao je da se nastavilo nasilje nad građanima...On je istakoa da građani moraju da pobede strah i...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.