Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2020, 15:34

Gradsko veće odlučilo da boravak u vrtićima plaćaju samo roditelji čija deca idu u vrtić

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju su u utorak doneli odluku da boravak u predškolskoj ustanovi od 11. maja tekuće godine plaćaju samo roditelji čija deca trenutno pohađaju vrtić.

U ponedeljak su otvoreni vrtići za 500 devojčica i dečaka čiji roditelji rade i koji nisu imali kome da ostave decu da ih čuvaju dok su oni na poslu.

Usvojeno je i Uputstvo o organizaciji radnog procesa u organima grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranja i organizacionim oblicima u sistemu JLS grada Vranja, u primeni mera zaštite od zarazne bolesti Covid 19, nakon ukidanja vanrednog stanja.

Na sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, većnici su prihvatili i Nacrt Odluke o izradi druge izmene i dopune Plana generalne regulacije Vranjske Banje, koji će biti prosleđen Skupštini na razmatranje i usvajanje. Prihvaćen je i Nacrt Rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu, građevinskog zamljišta u javnoj svojini grada Vranja, radi ispravke granica susedne katastarske parcele.

Usvojen je i Tekst javnog oglasa o otuđenju stanova iz javne svojine grada Vranja javnim nadmetanjem.

Članovi Gradskog veća prihvatili su i Tekst javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja, radi izgradnje javnim nadmetanjem.

Razmatran je i usvojen Tekst javnog oglasa radi prikupljanja pisanih ponuda za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata – pokretnih objekata i aparata, koji će biti uskoro raspisan.

Na današnjoj sednici, većnici su usvojili i Izveštaj o radu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za 2019. godinu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.