Izvor: JUGpress.com, 01.Mar.2021, 17:31

Gradsko veće o otvaranju odeljenja u selima Stance i Gradnja

VRANJE

Gradski većnici usvojili su Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja.

Odlukom je predviđeno otvaranje dva nova izdvojena odeljenja OŠ „20. oktobar“ Vlase u selima Stance i Gradnja.

O ovom predlogu izjasniće se i odbornici Skupštine grada na narednom zasedanju, a konačnu odluku doneće resorno ministarstvo.

Usvojen je i Izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Komisije o realizaciji projekata u oblasti kulture za 2020. godinu, a prihvaćen je i predlog Komisije o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2021. godinu.

Na današnjoj sednici usvojen je i Tekst javnog poziva za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2021. godini, koji će biti objavljen na sajtu grada Vranja i u dnevnom listu „Srpski telegraf“.

Gradsko veće podržalo je mišljenje gradskog pravobranioca o zahtevu UG „Borino i evropsko Vranje“ koji se odnosi na uređenje košarkaškog terena i dečjeg igrališta u Ulici „Oca Justina Popovića“, u naselju Češalj.

Sednicom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.