Gradsko veće o konkursu za projekte CRKAVA I VERSKIH ZAJEDNICA

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jul.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće o konkursu za projekte CRKAVA I VERSKIH ZAJEDNICA

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sazvao je za petak 175. sednicu Gradskog veća, na kojoj će biti razmatrano 12 tačaka. Većnici će se izjasniti o Projektu saobraćaja i saobraćajne signalizacije na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja.   Biće razmatran i tekst javnog poziva za učešće u javnoj raspravi sa programom javne rasprave, predlogu zajedničkog akcionog plana "Romacted".   Na dnevnom redu je i tekst javnog konkursa za finansiranje/sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica iz budžeta grada Vranja za 2019. godinu.   Sednica počinje u 9 sati.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preregulacija saobraćaja u ulici Jovana Ristića

Izvor: Megafon.co, 11.Jul.2019

Planirani radovi niških javno komunalnih preduzeća: preregulacija saobraćaja, popravka vodovodne i elektroenergetske mreže.. JKP Parking servis Niš Služba signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja u četvrtak, 11. jula, planira otklanjanje kvarova na javnoj rasveti u ulicama Vase Pelagića,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.