Gradski štab zasedao u situaciji NAGLO POVEĆANJA BROJA OBOLELIH

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jun.2020, 14:01

Gradski štab zasedao u situaciji NAGLO POVEĆANJA BROJA OBOLELIH

Na današnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, usvojena je informacija ZZJZ o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji grada Vranja. Imajući u vidu naglo povećanje broja obolelih lica, kao posledica zarazne bolesti Covid 19, Gradski štab za vanredne situacije uputio je zahtev Kriznom štabu Vlade RS za suzbijanje zarazne bolesti Covid 19, za uvođenje restriktivnijih mera na teritoriji grada Vranja, a u cilju zaštite stanovništva i sprečavanja širenja virusa.    Jedan od zaključaka je da se nalaže stručno-operativnim timovima za praćenje stanja u okviru privrednih subjekata, kao i javnih i komunalnih preduzeća, pravnih lica i preduzetnika...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradski štab u Užicu: Povećanje broja inficiranih je očekivano

Izvor: Danas, 26.Jun.2020

Gradski štab za vanredne situacije Užica je saopštio da je "povećanje broja slučajeva zaraženih virusom Kovid 19 očekivano" u tom gradu i da je to "posledica nepridržavanja preventivnih mera zaštite i preporuka nadležnih organa".

Nastavak na Danas...

Snimak koji pokazuje SVU DRAMU korone u Novom Pazaru: Porodica unosi Nedžada (45) u ambulantna kola, u kojima će TOKOM VOŽNJE PREMINUTI

Izvor: Blic, 26.Jun.2020

Novi Pazar je morao da uvede vanrednu situaciju zbog porasta broja obolelih od koronavirusa. Odluka je doneta juče u 15 časova na onlajn sednici gradskog Štaba za vanredne situacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.