Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2024, 19:56

Gradski odbornici usvojili Odluke o imenovanju direktora javnih preduzeća

VRANJE

Na drugoj sednici Skupštine grada Vranja razmatrane su i usvojene Odluke o sprovođenju javnih konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća ,,Vodovod“, ,,Komrad“ i ,,Novi dom“ i ,,Uprava Banje“, kao i Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnih i Nadzornih odbora u pojedinim javnim preduzećima, javnim ustanovama i školskim odborima u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Grada Vranja, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Grada Vranja.

Usvojena je i Odluka o obrazovanju stalnih radnih tela Skupštine grada, Saveta i Komisija Skupštine grada, Rešenje o razrešenju članova Komisije za mandatno – imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje, kao i Rešenje o izmeni i dopuni Rešenja o imenovanju članova iste.

Razmatrani su i usvojeni Predlog rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu ovog tela za 2023. godinu. Odbornici su usvojili i Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela.

Takođe, verifikovani su mandati odbornicima Marijeli Popović i Marjanu Miloševiću, sa liste ,,Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane“. Na početku sednice tri odbornika su podnela ostavke Slađana Dimčić sa liste ,,SPS- Ivica Dačić-premijer Srbije“, Goran Arsić i Gordana Ristić sa liste ,,Hrabro za Vranje – Srce, DS, PSG, Ekološki ustanak – Đuta“.(kraj) DC/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.