Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2021, 14:10

Gradski odbor SRS u Vranju: “Vlast treba da brine o svojim građanima, meštani sela Ćukovac žive u uslovima iz 19. veka”

VRANJE

“Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju poziva naprednjačku vlast u Vranju da pod hitno ukloni repetitor sa objekta koji je nekada korišćen kao kancelarija Mesne zajednice Ćukovac”, saopštio je danas odbor Srpske radikalne stranke u Vranju.

„Pomenuti repetitor trenutno predstavlja opasnost po život prolaznika zato što se nalazi pored glavnog puta u Ćukovcu, kapele i mesnog groblja. Napominjemo vam da se repetitor odavno počeo urušavati >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da je samo pitanje vremena kada će ugroziti nečiji život ili imovinu.

Takođe, podsećamo vas da stanovnici Ćukovca, od avgusta 2020. godine, upozoravaju nadležne organe na pomenutu opasnost. Obavestili su komunalnu policiju u Vranju, kao i odeljenje MUP-a u Vranju nadležno za vanredne situacije.

Nažalost, predsednik MZ Ćukovac Miodrag Đorđević očigledno nije sposoban da reši ovaj problem i da učini bar jedno dobro delo za svoje sugrađane. Videli smo da je pod snažnim pritiskom medija, nakon poplava, popravio samo svoju ulicu. Očigledno je da ne vidi dalje od svog dvorišta. U suprotnom, problem sa repetitorom bi već bio rešen.

Mi, srpski radikali, pozivamo Miodraga Đorđevića da podnese ostavku na dužnost predsednika Mesne zajednice, a naprednjačku vlast u Vranju pozivamo da se uozbilji i da u gradskom budžetu predvidi sredstva za rešavanje brojnih problema koji godinama otežavaju život stanovnika u selu Ćukovac. Besmisleno je govoriti o bilo kakvom napretku i razvoju, dok svi građani nemaju elementarne uslove za život i opstanak na svojim ognjištima.

Vlast bi morala da rešava pitanje javne rasvete, vodovoda i neasfaltiranih ulica u selu Ćukovac, a ne da kupuje skupocene automobile. Velika je sramota da vlast građanima naplaćuje poreze i brojne druge dažbine, a da od tih građana očekuje da žive u uslovima koji više podsećaju na 19, a ne na 21. vek“, navodi se u saopštenju vranjskih radikala.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.