Gradonačelnik čestitao Međunarodni dan Roma

Izvor: OkRadio.rs, 08.Apr.2024, 09:13

Gradonačelnik čestitao Međunarodni dan Roma

Povodom Međunarodnog dana Roma, 8. aprila, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku svim pripadnicima romske nacionalne manjine. „Danas obeležavamo važan datum. On nas podseća da svi zajedno moramo da radimo na unapređenju položaja Roma u društvu, počev od boljih uslova za život, do obrazovanja i inkluzije u sve sfere socijalne interakcije. Želim vam da Međunarodni dan Roma provedete u dobrom zdravlju, veselju i okruženi onima koje volite. Lokalna samouprava će nastaviti da neguje i poštuje interese romske zajednice, kao i da realizuje brojne projekte koji imaju za cilj poboljšanje položaja Roma u društvu“ poručio je gradonačelnik.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gradonačelnik Đurić čestitao Međunarodni dan Roma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024

Povodom Međunarodnog dana Roma, 8. aprila, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa članovima Gradskog veća Danijelom Kostić i Miloradom Radojevićem primio u Gradskoj kući predstavnike romske zajednice. Delegaciju su činili direktorka Kancelarije za inkluziju Roma AP Vojvodine Ljiljana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.