Gradonačelnik Vranja čestitao 1. maj

Izvor: juGmedia, 01.Maj.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Vranja čestitao 1. maj

VRANJE – Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima, uputio je danas čestitku građanima Vranja povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

“Obeležavajući 1. maj, negujemo sećanje na pionire socijalne borbe za poštovanje ljudskog dostojanstva, sećanje na hiljade radnika koji su pre 129 godina u Čikagu zahtevali bolje uslove rada i osmočasovno radno vreme”.

U prvomajskoj čestitki gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranja, takođe, kaže:

“Poštujući osnovno ljudsko pravo, pravo na rad, prioriteti u radu rukovodstva Grada su od samog početka bili očuvanje radnih mesta i upošljavanje mladih stručnih kadrova. Realizacijom započetih projekata, istrajemo u nameri da, u godinama pred nama, smanjimo nezaposlenost i povećamo životni standard, da Vranje bude grad mladih, stručnih i zadovoljnih ljudi”.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pitali smo građane Srbije: Zašto se slavi praznik rada?

Izvor: Blic, 01.Maj.2015

Danas ceo svet obeležava Praznik rada. To je dan koji većina ljudi provodi neradno i seća se početka borbe, koja i danas traje, čiji je cilj da radnicima širom planete obezbedi bolje uslove, kraće radno vreme i veću zaštitu na radu. A sve je počelo masovnim štrajkovima u srcu Amerike - Čikagu...Inspirisani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.