Gradonačelnik Vranja bez odgovora na prozivke „vlasnika“ Dinama

Izvor: Danas, 30.Okt.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Vranja bez odgovora na prozivke „vlasnika“ Dinama

Predsednik i trener Dinama Dragan Antić „Recko“ nastavio je svoj „lični obračun“ sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Srbije (FSS), sudijama Super lige, novinarima u sredini u kojoj radi, a poslednji na „meti“ našao se i visoki funkcioner FSS i predsednik Fudbalskog regiona Istočne Srbije (FSRIS) Novica Tončev. Članak Gradonačelnik Vranja bez odgovora na prozivke „vlasnika“ Dinama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proključalo na jugu, teške optužbe ''Recka'' Antića!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 12:01

Kako sezona odmiče, tenzije su sve veće između ova dva kluba...Novajlija u ligi, ekipa Dinama iz Vranja, svoje utakmice kao domaćin u Supeligi igra na stadionu Radnika iz Surdulice, ali odnosi između ovih klubova postaju sve zategnutiji...Počelo je izjavom ''alfe i omege'' Dinama Dragana Antća...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.