Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanima deljene platnene zaštitne maske

VRANJE

Ispred centralne gradske apoteke na šetalištu u  Vranju, u petak, je tačno u podne, za građane organizovana besplatna podela 1.000 zaštitnih platnenih maski.

Akciju su organizovali volonteri Crvenog krsta i Kancelarija za mlade Gradske uprave.

Deljene su prolaznicima. Bio je veliki broj građana koji su želeli da dođu do maske jer ih u apotekama nema dovojno.

U jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na šetalištu je bio veliki broj građana, što baš i nije bilo pametno.

Iako je ovo lep gest, možda su organizatori mogli da bolje osmisle podelu maski građanima u cilju bolje zaštite Vranjanaca.

Akcija će biti nastavljena i sutra na zelenim pijacama, kao i u nedelju od 4 do 7 časova za najstarije sugrađane.

Zaštitne maske donirala je kompanija „Jumko“ iz Vranja.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.