Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2021, 19:17

Građani Severne Makedonije bez zakazivanja mogu da se vakcinišu u Vranju

VRANJE

Zdravstveni centar u Vranju kao regionalna zdravstvena ustanova na jugu Srbije, krenula je sa otvorenom vakcinacijom i za građane Republike Severne Makedonije i bez prethodnog zakazivanja.

“Pandemija i bespoštedna borba protiv pandemije pokazala je, pre svega, unutrašnju snagu naše države koja je velika. Zdravstveni sistem Srbije uhvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se u koštac sa najvećim neprijateljem po ljudsko zdravlje i život i pobeđuje u toj borbi.

Srbija je načinila korak više i na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, preuzela ulogu lidera u regionu, pokazala je solidarnost i humanost koja briše sve granice, a dokaz za to je slobodna, potpuno otvorena vakcinacija za sve građane Republike Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine”, kaže direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljane Antić

Ona dodaje da su Vranje i Zdravstveni centar, kao najveća regionalna zdravstvena ustanova na jugu Srbije postali centar zdravlja, prosperiteta i dobar temelj za izgradnju jednog boljeg života, ali i za unapređenje odnosa između naših zemalja Republike Severne Makedonije i Srbije, kako je to više puta istakao i predsednik, Vučić. Na nama je da sledimo njegovu viziju i ponosni smo što mi u Zdravstvenom centru i ovde u Vranju dajemo doprinos”, izjavila je direktorka Antić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.