Grad prodaje zemljište u vranjskom naselju Gornji Asambair, cene za kvadrat do 7.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2022, 16:40

Grad prodaje zemljište u vranjskom naselju Gornji Asambair, cene za kvadrat do 7.000 dinara

29 građevinskih parcela za stambene i poslovne objekte prodaje Grad Vranje u nekoliko ulica u naselju Gornji Asambair. Zainteresovani kupci imaju rok 30 dana da licitiraju za neku od 4 parcele u Ulici Ive Andrića, 19 parcela u Budislava Šoškića, zemljište oko 4.500 kvadrata u Francuskoj ulici, preko 1.600 kvadrata u Sitničkoj, parcelu na uglu ulica Pasjačkog odreda i Novosadske i u Ulici Viktora Bubnja.

Zemljište koje se prodaje namenjeno je za izgradnju kuća, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zgrada, poslovnih, turističkih, ugostiteljskih objekata, a oni koji budu želeli da kupe parcelu u Ulici Ive Andrića platiće je po ceni od 3.449 dinara po kvadratu.

Parcele u Ulici Budislava Šoškića površine su od oko 400 kvadrata, a cena svake od njih se kreće od 1,3 do 2,7 miliona dinara.

Najveća i najskuplja parcela koju Grad prodaje je u Francuskoj ulici - 4.545 kvadrata i za nju traži 30,5 miliona dinara.

Za razliku od zemljišta u ostalim ulicama, ono je namenjeno poslovnim, trgovinskim, zanatskim, ugostiteljskim objektima ili za izgradnju izložbeno-prodajnog salona.

Oni koji žele da naprave objekat za prerađivačku industriju, zanatski objekat ili skladište mogu kupiti 1.641 metar kvadratni u Sitničkoj ulici, po početnoj ceni od 8 miliona dinara.

U ponudi je i 457 kvadrata između ulica Pasjačkog odreda i Novosadske, kao i 615 kvadrata u Viktora Bubnja, a cena tih parcela iznosi oko 3.600 dinara po kvadratu.

Javno nadmetanje će se, piše u oglasu, održati 10. oktobra od 13 sati, u velikoj sali Skupštine grada.

Detalje o javnom nadmetanju možete pogledati na sajtu Grada Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.