Izvor: JUGpress.com, 15.Jan.2024, 21:29

Grad poziva privrednike da dostave podatke o zagađivanju sredine

VRANJE

Odeljenje za urbanizam, imovinsko – pravne poslove, komunalno – stambene delatnosti i zaštitu životne sredine obaveštava sve privredne subjekte sa teritorije grada Vranja da su u obavezi da dostave podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja u obavezi su da dostave privredni subjekti sa teritorije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada Vranja, koji predstavljaju izvore zagađivanja različitih delatnosti koje su definisane u Listi 2. Pravilnika o metodologiji za izradu nacionalnog i lokalnog registra izvora zagađivanja, kao i metodologiji za vrste, načine i rokove prikupljanja podataka („Službeni glasnik RS“, br. 91/10, 10/13 i 98/16).

U skladu sa članom 7. napred navedenog Pravilnika, podaci za Lokalni registar se dostavljaju na propisanim obrascima na sledeći način: jedan popunjen komplet obrazaca odštampan u papirnoj formi ukoričen u jedinstven dokument, propisno potpisan i overen od strane odgovornog lica na adresu: GU Vranje, Kralja Milana br. 1, 17500 Vranje i jedan elektronski popunjen komplet obrazaca na kompakt disku (CD) ili na mejl adresu ekovranje@gmail.com, marija.blagojevic@vranje.org.rs i  zivotnasredina@vranje.rs

Podaci se dostavljaju najkasnije do 31. marta tekuće godine za prethodnu godinu i obuhvataju period od  01. januara do 31. decembra.

Više informacija moguće je dobiti na sajtu Grada Vranja. (kraj)DC/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.