Izvor: JUGpress.com, 22.Avg.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Vranje u projektu uvođenja digitalnih servisa

VRANJE

U saradnji sa kabinetom predsednice Vlade Srbije, Timom za reformu javne uprave, Kancelarijom za IT i eUpravu i Narodnom bankom Srbije, Grad Vranje učestvuje u implementaciji projekta, koji će građanima omogućiti instant plaćanje svojih obaveza, odnosno usluga, skeniranjem QR kodova.

O stvaranju uslova za primenu ovog servisa bilo je reči na sastanku koji gradonačelnik Slobodan Milenković sa  saradnicima održao sa direktorima i predstavnicima javnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ustanova i preduzeća

Početkom septembra najavljen je sastanak pojedinih JLS, među kojima će biti i Grad Vranje, sa predstavnicima kabineta predsednice Vlade i NBS, na kome će biti reči o tehničkim detaljima uvođenja novog sistema plaćanja na nivou lokalne samouprave.

Realizacijom projekta, Grad Vranje i Gradska uprava će omogućiti građanima i privredi znatno lakše ispunjenje redovnih obaveza.

S obzirom da se sredstva prenose za samo nekoliko sekundi i odmah postaju raspoloživa korist će imati i primalac.

Vranje je kao lokalna samouprava prepoznata kao pionir u uvođenju digitalnih servisa.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.