Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2024, 18:31

Grad Vranje u „manjku” za većnika za obrazovanje, kulturu i informisanje

VRANJE

Gradsko veće Vranja je posle konstitutivne sednice Skupštine Grada u „manjku” za jednog većnika, za resor obrazovanja, kulture i informisanja, potvrđeno je na sajtu Grada gde je predstavljeno devet većnika, ali bez većnika za navedenu oblast!?

Regionalna informativna agencija JUGpress se putem mejla obratila kabinetu gradonačelnika Vranja sa pitanjem zašto nema većnika za obrazovanje, kulturu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i informisanje.

Odgovor iz kabineta novog-starog-gradonačelnika Slobodana Milenkovića nije stigao, pa se u Vranju uveliko govori o krnjem Gradskom veću bez izuzetno važnog resora koji treba da rešava nagomilane probleme u sferi obrazovanja, kulture i informisanja.

Napominjemo, u prethodnom sazivu gradske vlasti gradski većnik za obrazovanje bila je Zorica Jović, novoizabrana predsednica Skupštine Grada, koja je istovremeno obavljala i dužnost zamenika gradonačelnika.

Prema tumačenju iz gradske vlasti, funkcije gradskog većnika i predsednika lokalnog parlamenta su nespojive, pa se očekuje da gradonačelnik Milenković predloži kandidata za gradskog većnika za obrazovanje, kulturu i informisanje.

Regionalna informativna agencija JUGpress će odgovor iz kabineta gradonačelnika Vranja odmah objaviti u celini i bez izmena. Podsećamo, na poslednjoj sednici gradskog parlamenta imenovani su većnici za poljoprivredu, zdravstvo, budžet i finansije, socijalna pitanja, sport i omladinu, turizam, ekonomiju i preduzetništvo, infrastrukturu, urbanizam i komunalne delatnosti i nacionalne manjine. (kraj) SK/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.