Grad Vranje obeležava 9. Maj - Dan pobede nad fašizmom

Izvor: OkRadio.rs, 09.Maj.2021, 07:57

Grad Vranje obeležava 9. Maj - Dan pobede nad fašizmom

Povodom 76. godišnjice Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, u nedelju, 9. maja, kraj Spomenika revoluciji u Vranju, biće održan komemorativni skup. Prisutnima će se obratiti gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, a na spomen obeležje biće položeni venci i cveće. Skup koji počinje u 11 sati biće organizovan uz poštovanje svih protivepidemijskih mera.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dan pobede nad fašizmom: Sećamo se oslobodilaca Vranja i pominjemo ih sa PIJETETOM

Izvor: OkRadio.rs, 09.Maj.2021

Komemorativnim skupom pred Spomenikom revoluciji u Vranju obeležen je 9. maj – Dan pobede nad fašizmom. U obraćanju prisutnima, gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković podsetio je najpre na sve strahote Drugog svetskog rata i nedela koja je sa sobom donela nacistička ideologija.    -...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.