Grad Vranje kupio kombi od skoro 5 miliona, a još ne odgovaraju šta će im

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 17:31

Grad Vranje kupio kombi od skoro 5 miliona, a još ne odgovaraju šta će im

Skoro milion dinara više od procenjene javne nabavke platiće Grad Vranje za kupovinu kombija kragujevačkoj firmi Nikom-auto sa kojom je sklopljen ugovor, pa će vozilo pazariti po ceni od skoro 5 miliona dinara.

Kako piše u odluci o dodeli ugovora, firma iz Kragujevca je jedina koja se javila na tender, pa je prvobitna cena od 4 miliona dinara, koju su nadležni bili spremni da izdvoje za kupovinu kombija, nakon dobijanja ponuda izmenjena na 4,1 milion, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 4,9 miliona dinara sa PDV-om, odnosno 42.240 evra.

Rok isporuke je 75 dana od obostranog potpisivanja ugovora svih ugovornih strana. Rok za rešavanje reklamacije kod isporuke najduže 45 dana od dana sačinjavanja zapisnika o reklamaciji. Rok plaćanja do 45 dana od prijema ispravnog računa sa 25% učešća, a ostatak na 60 jednakih mesečnih rata na osnovu posebnog ugovora o finansijskom lizingu - piše u odluci.

Podsetimo, tender za nabavku belog kombija, za devet putnika, sa 4 vrata - od kojih jedna desna bočna klizna, Grad je raspisao 17. septembra, a kriterijum za izbor najbolje ponude bila je cena.

Iz Gradske uprave i dalje ne odgovaraju Južnim vestima zašto im je potreban kombi i kome je namenjen.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.