Grad Vranje dobitnik Zlatne plakete „EXPO NIŠ 2017“

Izvor: JUGpress.com, 24.Sep.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Vranje dobitnik Zlatne plakete „EXPO NIŠ 2017“

VRANJE

Na Sajmu privrede i preduzetništva „EXPO NIŠ 2017“, Vranju je pripala Zlatna plaketa za sveukupan doprinos održavanju i utemeljenju ove privredne manifestacije.

Cilj sajma koji je održan u Nišu, bio je da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika, pomogne realizaciju novih poslovnih zamisli i ideja i pospeši nova ulaganja u privredu regiona.

Ova privredna manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << održana je u hali SC „Čair“ na izložbenom prostoru 1.800 kvadratnih metara. Pored Turističke organizacije Vranje učestovali su i privrednici iz ovog grada. Bio je tu veliki broj kompanija, porodičnih firmi i preduzetnika koji su pokazali kapacitet industrije, poljoprivrede i usluga Vranja.

Učesnici su pokazali da sajamskim nastupom region može zajedno do novog proizvoda i tržišta, da se samo partnerstvom može stići do novog posla i radnih mesta.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.