„Godina ljubavi“ u vranjskom teatru

Izvor: juGmedia, 12.Jun.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Godina ljubavi“ u vranjskom teatru

VRANJE -Neformalna grupa M & D u saradnji sa pozorištem „Bora Stanković“ iz Vranja, počela je pripreme za dečiju predstavu „Godina Ljubavi“, po tekstu Ane Mikić, a u režiji Milene Stošić, glumice iz Vranja.Premijera ove predstave ujedno će označiti i početak nove pozorišne sezone, u vranjskom teatru, koja se očekuje početkom oktobra ove godine.

Uprkos strašnom porazu, nakon što je zgrada pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skoro u potpunosti izgorela 2. jula prošle godine, pozorišni radnici iz Vranja nisu odustali od svoje misije, da promovišu vrednosti na kojima počiva pozorišna umetnost u svetu.

Oni nisu stali, i nastavili su da rade u nemogućim uslovima, dokazujući da je duh pozorišta neuništiv i da živi svuda i u svima nama.

U četvrtak u  improvizovanim uslovima, održaće se prva   čitajućoj proba ovog komada u nekadašnjoj probnoj sali teatra „Bora Stanković“.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Predstava za mlade vranjskog pozorišta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2013, 15:52

Neformalna grupa “M&D” u saradnji sa vranjskim pozorištem “Bora Stanković” počela je pripreme za predstavu za mlade “Godina ljubavi” čija je premijera najavljena za oktobar, a kojom će biti označen početak pozorišne sezone.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.