Izvor: JUGpress.com, 09.Jun.2023, 23:29

Gašić u Bujanovcu i Vranju skoro pa inkognito

VRANJE-BUJANOVAC

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas Policijsku upravu u Vranju i kompletno renoviran objekat Policijske stanice u Bujanovcu i tom prilikom istakao odlučnu opredeljenost MUP-a u podizanju kapaciteta policije kako bi adekvatno odgovorila izazovima koji se tiču bezbednosti svih građana, saopštiio je Biro MUP-a Srbije.

Za ovaj događaj medij koji rade na jugu Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nisu dobili pozive. Ili bar ne svi.

U saopštenju se tvrdi da je Gašić ” naglasio da su rekonstrukcijom bujanovačke policijske stanice policijskim službenicima obezbeđeni najbolji uslovi za rad a time će biti poboljšani brzina i kvalitet usluga koje pružaju građanima.

Prilikom obilaska vranjske Policijske uprave ministar je razgovarao sa rukovodstvom o daljem unapređenju uslova rada policijskih službenika kroz nabavku opreme, kao i renoviranju objekata na teritoriji ove uprave”, navodi se u saopštenju.

Nije poznato da li je Gašić možda pitao kakav s eto novi objekat praviu pored policijskog punkta na administrativnoj liniji sa Kosovom i MEtohijom, u ataru sela Breznica, opština Bujanovac.

A možda ej čovek upućen pa nije bilo razloga da pita. (kraj) LjS/ SA

Foto: MUP Srbije

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.