Gasi se portal „Vranjske“

Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasi se portal „Vranjske“

VRANJE

U utorak, rano ujutro, Vukašin Obradović, bivši vlasnik nedeljnika „Novine Vranjske“, objavio je na društvenim mrežama saopštenje za javnost u kome navodi da gasi i istoimeni portal.

„Zbog nemogućnosti da, kao vlasnik NIPD Vranjske doo, osiguram minimalne uslove za dalje funkcionisanje i, pre svega, obezbedim redovnu isplatu ličnih dohodaka za stalno zaposlene i honorara za saradnike, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prinudjen sam da donesem odluku o prestanku rada portala www.vranjske.co.rs.

Zahvaljujem se posetiocima sajta, kao i svima koji su svojim angažmanom doprineli da online izdanje „Vranjskih“, za kratko vreme i u veoma teškim uslovima, postane jedan od najposećenijih i najkredibilnijih portala na jugu Srbije“, napisao je u saopštenju Obradović.

Nedeljnik „Vranjske“ ugašen je 18. septembra, nakon 23 godine izlaženja i više od 1.000 odštampanih brojeva.

Razlog su kako je tada rečeno „politički i ekonomski pritisci lokalnih vlasti“ koji su vršeni na ovaj lokalni list.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.