GOLF NALETEO NA STADO OVACA: Bizarna saobraćajna nesreća kod Vranja - životinjama nije bilo spasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 22:53

GOLF NALETEO NA STADO OVACA: Bizarna saobraćajna nesreća kod Vranja - životinjama nije bilo spasa (FOTO)

Čak 17 ovaca stradalo je u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se danas kasno popodne dogodila u blizini sela Pavlovac kod Vranja.

Regionalnim putem, kod skretanja za vranjsko naselje Rataje, kako javljaju čitaoci, kretalo se stado ovaca na koje je, kako se sumnja, velikom brzinom naleteo "folksvagen golf ".

U vranjskoj policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrdili su da im je Hitna pomoć oko 17 sati prijavila da su na putu mrtve životinje, ali da nemaju više detalja kako je došlo do ove saobraćajne nesreće dodajući da je uviđaj u toku.

Svedoci pričaju da je "golf" bujanovačkih registarskih oznaka usmrtio ovce koje su se po svemu sudeći kretale putem.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jeziv prizor: Desetkovano stado ovaca na putu, čobanin TEŠKO POVREĐEN (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jan.2022, 11:22

Više ovaca je usmrćeno u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak predveče dogodila u selu Pavlovac kod Vranja. Prema podacima Policijske uprave Vranje, saobraćajna nesreća se dogodila oko 17 časa na državnom putu 2. A reda u selu Pavlovac.    Vozeći iz pravca Neradovca prema Davidovcu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.