Formirana komisija za utvrdjivanje nadoknade zbog ujeda pasa

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formirana komisija za utvrdjivanje nadoknade zbog ujeda pasa

VRANJE

Na sednici Gradskog veća u Vranju doneta je odluka o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za drugu polovinu 2016. godine. Rezultati konkursa koji je bio raspisan još 14. aprila biće objavljen na zvaničnom gradskom sajtu.

Većnici su doneli i odluku  o raspisivanju javnog konkursa za finansiranje Sportskog saveza za period od 1. jula do 30. septembra.

Odlučeno je da se 100.000 dinara dodeli za odlazak  članova Pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << “Bora Stanković” na festival u Trebinje, gde će se predstaviti komadom “Vođa”, koji je do sada pobrao niz nagrada. Grad će finansijski pomoći i odlazak roleraša Ski kluba “Besna Kobila” na takmičenje u Italiju, kao i još dvoje predstavnika Vranja na takmičenje u bodibildingu, rekla je na konferenciji za novinare portparol Gradskog veća Zorica Jović.

Član Gradskog veća Mića Mladenović je rekao da je usvojen zahtev Turističke organizacije Grada Vranja za ustupanje objekta Sat kula u Vranjskoj Banji, gde će biti smešten Infocentar  Turističke organizacije.

“Troškovi grejanja kioska gde je bio smešten Infocentar iznosili su 11.000 mesecno, a ubuduće biće izdvajano oko 750 dinara, s obzirom da je Sat kula priključena na daljinski sistem grejanja”, rekao je Mladenović

Većnici su doneli i zaključak kojim su predsednici Mesnih zajednica i Služba za javne nabavke u obavezi da u roku od tri dana podnesu izveštaje o svim preuzetim obavezama i radovima koji su u toku na teritoriji grada Vranja.

Na sednici je formirana Komisija za utvrđivanje osnova i visine naknade štete nastale usled ujeda napuštenih pasa. Komisija će se sastati već naredne nedelje kada će razmatrati 90 pristiglih zahteva za naknadu štete.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.