Formiran skijaški klub „Besna kobila“

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2012, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran skijaški klub „Besna kobila“

VRANJE – Na današnjem sastanku Skijaškog saveza  Srbije  koji je održan u Vranju, formiran je skijaški klub „Besna kobila“, koji će biti punovrani član saveza. Sastanku je prisustvovalo 8 od 11 predstavnika iz gradova jugoistočne Srbije. Dogovorene su aktivnosti i planovi skijališta za nastupajuću sezonu. Usvojen je i kalendar  takmičenja Skijaškog saveza jugoistočne Srbije za 2013. godinu, i vranjski klub je dobio pravo na organizaciju takmičenja, koje će se realizovati na Besnoj kobili.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dedinac na čelu skijaškog kluba

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2012, 15:59

Na Besnoj Kobili formiran je istoimeni skijaški klub, koji će nastaviti tradiciju tog sporta u Vranju, prekinutu pre 20 godina. Novi klub formiran je u prostorijama Planinarskog doma pod patronatom "Skijališta Besna kobila", a za prvog predsednika izabran je Đoršev Dedinac.    Prema rečima direktora...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.