Formiran Interakt klub u Gimnaziji

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jun.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran Interakt klub u Gimnaziji

Pod okriljem lokalnog “Rotary kluba” u Gimnaziji “Bora Stanković” formiran je Interakt klub “Vranje”, kao najmlađi deo ove organizacije. Ovaj klub okuplja decu i mlade od 12 do 18 godina, za razliku od Rotarakt kluba koji obuhvata starosnu grupu od 18 do 30 godina. Rotary klub je međunarodna organizacija poslovnih i profesionalnih ljudi udruženih širom sveta, okupljenih u cilju pružanja humanitarne pomoći, podsticanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i unapređenje dobre volje i mira u svetu. Iz Gimnazije kažu da  je danas jedna od najuglednijih organizacija u svetu sa više od 29.000 klubova u 140 zemalja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Formiran Interakt klub u vranjskoj gimnaziji

Izvor: juGmedia, 12.Jun.2018

Pod okriljem lokalnog Rotary kluba, u vranjksoj Gimnaziji “Bora Stanković” formiran je “Interakt klub Vranje” kao najmlađi deo ove organizacije koji okuplja decu i mlade od 12 do 18 godina, za razliku od Rotarakt kluba koji obuhvata starosnu grupu od 18 do 30 godina...Za predsednika “Interakt...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.