Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2021, 18:17

Formiran Gradski odbor Stranke slobode i pravde

VRANJE

U Vranju je formiran Gradski odbor Stranke slobode i pravde. Za predsednicu je izabrana dr Mirjana Ilić Stošić.

Tim povodom odbor se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

“Ponosno izveštavamo da smo među prvim gradovima u Srbiji koji je formirao Gradski odbor Stranke slobode i pravde.

Gradski odbor SSP Vranje sada ima još veću odgovornost prema svojim  građanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Građani mogu biti sigurni da ćemo pokrenuti sve propale projekte ove nesposobne sadašnje vlasti. Od stadiona koji se već petu godinu zaredom vodi kao nedovršen, preko gradskog parka koji više od godinu dana stoji razrušen i ograđen, pa do ulice Bore Stankovića čiji radovi idu tempom “jedan korak napred, nazad dva”.

Građani mogu biti sigurni da ćemo Vranju vratiti njegov sjaj jer od 2016. godine, grad nezadrživim tempom srlja ka statusu kasabe i palanke.

Obećavamo da ćemo odmah po dolasku na vlast zaustaviti zapošljavanje rođaka, kumova, žena, švalerki i okrenuti se konkursima na kojima će se birati ljudi koji  svojim znanjem i zvanjem  odgovaraju funkciji na koju se postavljaju.

Ovo je naš grad i od nas zavisi hoće li to biti grad i naše dece i njihovih pokolenja”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Vranju, koje je potpisala novoizabrana predsednica Mirjana Ilić Stošić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.