Fondacija obnavlja porodilište

Izvor: B92, 14.Jan.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija obnavlja porodilište

Beograd -- Fondacija "Dragica Nikolić" i Zdravstveni centar Vranje potpisali su ugovor o donaciji za Odeljenje neonatologije u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kako je saopšteno iz Fondacije, ugovor o donaciji je potpisan u cilju realizacije projekta investicionog održavanja Odeljenja neonatologije porodilišta u Opštoj bolnici Zdravstvenog centra Vranje.

Ugovor je potpisan juče u Vranju, a potpisali su ga predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Upravnog odbora Fondacije, prva dama Srbije Dragica Nikolić i v.d. direktora Zdravstvenog centra Vranje dr Vladimir Stamenković.

Nikolić je, prilikom potpisivanja ugovora, istakla da on predstavlja nastavak realizacije velikog projekta Fondacije, koji se odnosi na renoviranje porodilišta na teritoriji Srbije.

Stamenković je zahvalio na donaciji i nesebičnom zalaganju Dragice Nikolić da obnovi što veći broj porodilišta.

Kako se podseća u saopštenju, 17. oktobra prošle godine u Kragujevcu je potpisan ugovor o donaciji izmedju Fondacije "Dragica Nikolić" i Kliničkog centra "Kragujevac", koji je sklopljen radi realizacije projekta investicionog održavanja porodilišta Klinike za ginekologiju i akušerstvo u tom Kliničkom centru.

Ugovor su potpisali prva dama Srbije i direktor Kliničkog centra "Kragujevac" prof. dr Nebojša Arsenijević.

Radi ostvarivanja boljih uslova porodilja u Srbiji, supruga predsednika Republike Srbije nastaviće da pomaže obnovu porodilišta u zemlji, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondacija “Dragica Nikolić“ pomaže porodilište u Vranju

Izvor: RTS, 14.Jan.2014

Potpisan ugovor između Fondacije "Dragica Nikolić" i Zdravstvenog centra Vranje o donaciji za održavanja Odeljenja neonatologije porodilišta u Opštoj bolnici Zdravstvenog centra Vranje. ..Fondacija "Dragica Nikolić" i Zdravstveni centar Vranje potpisali su ugovor o donaciji za Odeljenje neonatologije...

Nastavak na RTS...

FAJNENŠEL TAJMS: Zaječar i Vranje u vrhu liste 500 gradova najpovoljnijih za poslovanje

Izvor: Kurir, 15.Jan.2014, 14:07

U konkurenciji su se nasli i Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Ruma..BEOGRAD - Gradovi Zaječar i Vranje našli su se na laskavoj listi magazina "FDI Intelidžens" kao šesti i sedmi od skoro 500 evropskih gradova i regiona sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje...Ovaj magazin, inače deo "Fajnenšel...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.