Film “Nebesa” za vikend pred vranjskom publikom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2021, 14:02

Film “Nebesa” za vikend pred vranjskom publikom

Novi film Srđana Dragojevića Nebesa, koji je svetsku premijeru imao na festivalu u Lokarnu, u vranjski bioskop stiže u petak, 26. novembra, a projekcije su planirane do kraja vikenda u terminima od 18 i 21 sat.

Reč je o filmu koji je žanrovski svrstan u crnu komediju, a inspirisan pričama francuskog pisca Marcela Aimea.

Priče o uticaju čuda na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smeštene su u 1993, 2001. i 2026 godinu. Pojava ČUDA je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi. ,,Nebesa'' su film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja - piše u opisu filma.

Uz Gorana i Bojana Navojeca, glavne uloge tumače Ksenija Marinković i Nela Mihajlović, kao Nikola Pejaković, Srđan Todorović, Anđelka Prpić, Ana Mandić, Nataša Marković, Sana Kostić, Radoslav Milenković i Miloš Samolov.

Karte se mogu kupiti po ceni od 350 dinara na biletarnici Pozorišta “Bora Stanković”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.