FOTOGRAF kupuje Radio Han

Izvor: OkRadio.rs, 22.Avg.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAF kupuje Radio Han

Vranje - Agencija za privatizaciju otpočela je prodaju JP “Informativni pres centar Vladičin Han”, poznatijeg kao Radio Han. Kupac će najverovatnije biti Miloš Dinić, mladić iz Vladičinog Hana, jedan od vlasnika fotografske radnje “Foto Čale”. On je za ovaj medij ponudio 8.230 evra, što je za 0,7 evra veći iznos od početne cene objavljene u javnom pozivu. Dinić će nakon potrebnih procedura, najverovatnije preuzeti Radio Han u narednih mesec dana, kažu u ovom preduzeću. Početkom aprila iz Radio Hana je uz otpremnine otišlo petoro zaposlenih. Trenutno je u ovom preduzeću zvanično zaposleno njih šestoro, kojima je takođe...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

FOTOGRAF kupuje Radio Han

Izvor: Vranje-online.com, 22.Avg.2015

Vranje – Agencija za privatizaciju otpočela je prodaju JP “Informativni pres centar Vladičin Han”, poznatijeg kao Radio Han.. Kupac će najverovatnije biti Miloš Dinić, mladić iz Vladičinog Hana, jedan od vlasnika fotografske radnje “Foto Čale”.. On je za ovaj medij ponudio 8.

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.