Izvor: Radio 021, 29.Avg.2020, 15:45

FOTO U Vranju osvanuo neobičan oglas za ženidbu - da je medicinska sestra, da rađa mušku decu i ne provocira

Na vratima Zdravstvenog centra u Vranju osvanuo je neobičan oglas kojim neko traži ženu.

Oglas se deli po društvenim mrežama, a budući mladoženja imao je poprilično dug popis zahteva.

Osim što je na samom početku naglasio da traži medicinsku sestru, između ostalog, od svoje izabranice traži da je "visoka i iz zdrave loze", da nije depresivna i da "rađa zdravu mušku decu i ne provocira".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />"Dečko, 39 godina, intelektualac, inženjer mašinstva, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambena rezidencija – ranč, osiguran, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici... Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj meri besna i obesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čoveka i stvara porodicu, rađa mušku zdravu decu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog... Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel...", piše u oglasu koji je potpisan s "Dr Joj Boli".

Portal Info Vranjske navodi da je ista osoba i prošle godine objavila sličan oglas, a tom je prilikom navodno tražio doktorku.

Autor: Info Vranjske

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.