Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2024, 22:37

Eparhija vranjska poziva na uvid predloga Plana upravljanja Spomenikom prirode „Vražiji kamen – Prosečnik“ 

VRANJE

Iz Pravoslavne eparhije vranjske, Upravljača Spomenika prirode „Vražiji kamen – Prosečnik” pozivaju građane na javni uvid predloga Plana upravljanja Spomenikom prirode „Vražiji kamen – Prosečnik“ za period 2024.-2033. godine. Javna rasprave  će se održati 7. marta u prostorijama Crkvene opštine Trgovište u 10 časova.

,,Pravoslavna Eparhija vranjska poziva javnost da izvrši uvid u predlog Plana upravljanja Spomenikom prirode ‘Vražiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kamen – Prosečnik’ za period 2024.-2033. godine i dostavi mišljenje, primedbe i predloge u pisanom obliku. Uvid u štampanu verziju predloga Plana biće omogućen u prostorijama Pravoslavne eparhije vranjske u Vranju kao i u Prostorijama ‘Centra za posetioce’ u okviru manastira Sveti Prohor Pčinjski. Elektronska verzija će biti postavljena na internet stranici Pravoslavne eparhije vranjske , saopštili su iz vranjske Eparhije.

Osoba za kontakt: Branimir Stojančić – sektor ekonomsko – pravnih poslova. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.