Ekonomac u Vranju

Izvor: KGsport.info, 29.Mar.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac u Vranju

U 16. kolu Prve futsal lige Srbije, ekipa kragujevačkog Ekonomca gostuje u Vranju istoimenoj ekipi. Trenutni lider šampionata ne bi trebao da ima puno problema na jugu Srbije, iako se očekuje da  „studenti“ igraju sa znatnom rezervom, obzirom da je većina prvotimaca imala reprezentativne obaveze u toku nedelje.
Očekuje se da trener Božović večeras dosta kombinuje i ravnomerno raspodeli minutažu zbog umora pojedinih igrača, koji su branili boje reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Srbije ove nedelje na turneji po Crnoj Gori. Aksentijević, Rakić, Kocić, Janjić, Rajčević, Simić, Vesić i Nikolić su igrači koji su odigrali dva meča sa reprezentacijom Crne Gore, u samo dva dana. Prvi meč je naša selekcija dobila sa 4:1, pri čemu su sva četiri gola postigli igrači Ekonomca (Vesić, Janjić, Rajčević i Rakić), dok je drugi završen bez pobednika 1:1, a Janjić je još jednom bio strelac za „orlove“.
Razumljivo, očekuje se da trener Božović odmori reprezentativce iz svojih redova koliko je to moguće. Zbog toga treba očekivati česte rotacije, ali pobeda se ne dovodi u pitanje. Vranje se nalazi na 8. mestu prvenstvene tabele, pa je jasno da uloga favorita pripada „studentima“, koji nezadrživo grabe ka još jednoj tituli.
Utakmica u Vranju počinje večeras u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Ekonomac siguran u Vranju (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 30.Mar.2014, 15:23

. Fudbaleri Ekonomca došli su i do petnaeste pobede u Prvoj futsal ligi Srbije, nakon što su u meču 16. kola slavili na gostovanju u Vranju sa ubedljivih 6:1 (3:1). Iako umorni od reprezentativnih obaveza u toku nedelje, „studenti“ su prikazali zavidan nivo igre i koncentracije, pa su sigurnom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.