Ekonomac ponovo lider

Izvor: KGsport.info, 18.Dec.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac ponovo lider


Igrači Ekonomca prošetali su se kroz Vranje, pošto su zaostalom meču 9. kola Prve futsal lige Srbije savladali istoimenog domaina sa 6:0 (1:0). Na taj način su popularni „Studenti“ posle puna dva meseca ponovo zaposeli lidersku poziciju na tabeli, zajedno sa niškom Kalčom.
Prvo poluvreme donelo je dosta uzbuđenja, ali samo jedan gol, i to u mreži Vranjanaca. Igrao se 12. minutu kada je Matijević >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << spretno reagovao pred golom domaćina i doveo svoj tim u vođstvo.
Nastavak meča doneo je pravu katastrofu borbenom i nimalo bezopasnom domaćinu. Već u petnaestoj sekundi drugog poluvremena, Pršić je iskoristio jedan odbitak i duplirao prednost Kragujevčana.
U 29. minutu Ekonomac postiže i treći gol. Sve je krenulo od Stojkovića, koji je nakon soloakcije izbio sam ispred golmana ekipe Vranja Milana Tasića, a onda nesebično asistirao Pršiću za njegov drugi gol na meču.
Do kraja meča gosti su još tri put tresli mrežu domaćeg tima. Najpre Kostić na asistenciju mladog golmana Jovanovića, potom Ramić u 34. minutu, da bi kapiten Bojović stavio tačku na ovaj meč dva minuta pre kraja.
Ovo je bio osmi trijumf „Studenata“ u sezoni, kojim su se poravnali sa niškom Kalčom na liderskoj poziciji.
Priliku da se bodovno odlepe izabranici trenera Cvetanovića imaće već u nedelju, kada će u još jednom zaostalom meču odmeriti snage sa ekipom SAS Marba u Zrenjaninu.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.