Dve zlatne medalje na sportskim susretima za decu Dnevnog boravka “Maštolend”

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve zlatne medalje na sportskim susretima za decu Dnevnog boravka “Maštolend”

Članovi Dnevnog boravka “Maštolend” JU Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite iz Vranja, osvojili su prvo mesto na IX sportskim susretima korisnika dnevnih boravaka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju južne i jugoistočne Srbije, koji su održani tokom vikenda u Aleksincu.

Učestvovalo je 15 ekipa, a deca su se nadmetala u pet disciplina, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skok u dalj iz mesta, pikado, šut na gol, slobodna bacanja i obaranje čunjeva.

Deca dnevnog boravka “Maštolend” osvojila su dve zlatne medalje u disciplini skok u dalj iz mesta i pikado, a u ukupnom plasmanu pripalo im je prvo mesto.

Na susretima su učestvovala deca sa smetnjama u razvoju iz Preševa, Vranja, Leskovca, Prokuplja, Lebana, Bojnika, Vladičinog Hana, Niša, Aleksinca, Bora, Babušnice, Vlasotinca, Pirota i domaćina susreta Aleksinca.

Sledeći susreti biće održani u Lebanu, a domaćin će biti Dnevni boravak “Sunce“.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.