Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2023, 10:28

Dvadesetogodišnjak, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u Vranju, stabilno

VRANJE-NIŠ

Dvadesetogodišnji mladić iz Vranja, koji je teško povređen u saobračajnoj nesreći u ovom gradu, primljen u Urgentni centra Univerzitetskog kliničkog centra Niš sinoć oko 23h, u komatoznom stanju, saopšteno je iz ovog centra.

.Nakon urađene kompletne  dijagnostike i ukazane pomoći od stane lekara Urgentnog centra UKC Niš i Klinike za anesteziju, vitalne funkcije su normalizovane i pacijent >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se probudio .

Utvrđeno je da ima višestruke površinske povrede lica i poglavine, te je trenutno u svesnom, stabilnom stanju, hospitalizovan na odeljenju Klinike za neurohirurgiju radi dalje opservacije, navode iz niškog Kliničkog centra.

Saobračajna nesreća se dogodila juče kasno popodne u Vranju, na uglu ulica Koče Racina i 4. juli .

Očevici tvrde da se automobil zakucao u banderu i da je mladić koji je prevezen u niški Klinički centar bio suvozać a da je povređen i vozač.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

KOLIMA SLETEO SA PUTA I UDARIO U BANDERU Mladić iz Vranja se probudio iz kome, evo kakve povrede ima

Izvor: Blic, 02.Maj.2023

Mladić D.J. (20) iz Vranja, koji je sinoć povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći u tom gradu, nakon ukazane pomoći u Univerzitetskom centru u Nišu, probudio se iz kome I njegove životne funkcije su stabilizovane, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.